Om företaget

Vi på Eskilstunas Rörmokare är en VVS-firma som strävar efter att erbjuda en professionell VVS-service till dig som bor i Eskilstuna och andra närliggande områden. Vi har lång erfarenhet inom rörmokaryrket och kan erbjuda dig en utmärkt lösning på dina problem oavsett om du är i behov av en avloppsrensning, rörrenovering, en ny värmepump, en VVS-installation eller en komplett badrumsrenovering. Våra rörmokare har expertisen för att på ett permanent och effektivt sätt fixa dina problem en gång för alla.

Vi erbjuder vår service till dig som privatperson och fastighetsägare, men även till små och stora företag och bostadsrättsföreningar. Många av våra tidigare kunder är nu återkommande kunder som väljer att anlita oss gång på gång när de behöver hjälp med något som kan lösas av en erfaren och skicklig rörmokare.

Hos oss kan du alltid räkna med fasta priser utan överraskningar, ett trevligt bemötande från våra rörmokare och en tydlig kommunikation genom hela arbetets gång. För samtliga uppdrag är vårt mål att du ska bli nöjd och att ditt hem ska lämnas i ett utmärkt skick. Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert och om du skulle ha några frågor så besvarar vi dem mer än gärna.

powered by Typeform